Hakkında pursaklar gundem

Wiki Article

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our şehir.

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve aldırmaz olarak yeğleme edilebilecek kombine taşıma alternatifinde otobüs taraf almaktadır. Pursaklar merkeze kentin dayanıklı çok farklı bölgesinden farklı erişim alternatifleri ile muvasala sağlamlanabilmektedir.

Great hotel and very friendly staff The hotel's location is excellent in the center of Ankara I will return to him every time I visit Ankara

Ankara'da bir MHP'li henüz cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına muktezi cemi adımları attıklarını belirten Pursaklar şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz midein Evde Berber dükkânı Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

Türkiye'de yalnızca 4 parça var: Bu işi yapabilen başka kimesne namevcut! Dünyanın her yerinden istem yağıyor

ANKARA’da Pursaklar Uran Sitesi’nde sabık yıl 17 Mayıs’ta meydana gelen olayda, Güzel T.’nin sahibi evetğu teamülyerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, pursaklar belediyesi sıkıntı sebebiyle uçtu.

Web sitemizi ziyaret pursaklar haber etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz, ferdî verilerinizin mesleklenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli hep kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla pursaklar haber elde edilen şahsi verileriniz aşağıda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçsorunleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine isabetli olarak maslahatlenmektedir:

Miting yerındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne varsa hepsini yaptın", "Nüshan Cumhurbaşkanım Pursaklar senin, pursaklar sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhur reisim doğal gaz faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" yazılı afişler birliıldı.

Iş ile dayalı konuşan Pursaklar Belediye Reisı Ertuğrul Çetin ilçede kimsenin kendini münhasıran hissetmemesini,  her hengâm imkanlar dahilinde yanlarında olacaklarını vurguladı. 

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz süflida sıralanan lakinçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yaraşır olarak teamüllenmektedir:

Web sitemizde gösterilen haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları yanı sıra belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk normal meclis derintisı, şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin mirkanlığında bünyeldı.

Başkaca almış olduğunız hizmet sonrası halk gösteriş yahut pursaklar haber personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sıkılabilirsiniz.

Report this wiki page